2014. február 23., vasárnap

Most még a régi áron!

Ha eddig is gondolkodtál azon, hogy kipróbáld-e a DXN ganodermás kávéit, ne halogasd tovább!

Ha amúgy is  kávéfüggő vagy, miért ne kereshetnél pénzt a szenvedélyedből?

Ha szeretnéd megkapni az új árlistát, vedd fel velem a kapcsolatot pl. az oldalsávban található űrlapot használva!

Március elsejével kis mértékben növekednek a regisztrált törzsvásárlói árak, átlagosan 10% körül. Nagyjából a Malajzia és Európa közötti szállítási költség növekedését, illetve a HUF/EUR árfolyam két év alatti emelkedését kompenzálja... (már a boltokban se kaphatunk 1099Ft-os trappistát, sőt ma már 1500Ft alatt se nagyon...)

Azok számára, akik passzív jövedelemforrásként tekintenek szenvedélyükre, és pénzt keresnek azzal, hogy kávéznak, jó hír, hogy  jutaléknövekedés is követi az áremelést.

 A másik igen pozitív változás az, hogy a DXN jelentősen - a korábbi 25%-ról 50%-ra emelte a törzsvásárlói ár és a kiskereskedelmi ár közötti különbséget. 
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy akik a termékek értékesítésével foglalkoznak, azok a jövőben a 20%-os árrés helyett 40%-os árréssel számolhatnak! Ez gyakorlatilag ennél a fajta jövedelemnél 100%-os növekedést jelent!  

Ha Te csak vásárlóként szeretnél hozzájutni a DXN ganodermás kávéihoz, akkor érdemes tudnod, hogy a jövőben sokkal inkább megéri kifizetni azt az egyszeri 5000 Ft-os regisztrációs díjat azért a 40%-os árelőnyért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése